Dit personlige sæsonkort

You are here

Med et sæsonkort til BonBon-Land kan du komme så ofte du har lyst, og prøve vores mange sjove, vilde og skøre forlystelser igen og igen og igen. Dag efter dag – weekend efter weekend. Uanset om det er sommerferie, efterårsferie, hallohviin, hverdag eller weekend.

Der er 3 slags sæsonkort. Pink Plus, vores gæsters favorit, er fyldt med fordele for dig. Blå Basis har også nogle ekstra fordele. Se mere i skemaet nedenfor, hvilke fordele der gælder for 2016. Fordele gældende for 2017 bliver offentliggjort primo 2017.

Vælg det sæsonkort der passer bedst til dig >> Køb her <<

Hvis du skal besøge vores forlystelsespark mere end 2 gange den kommende sæson, kan det helt sikkert bedst betale sig for dig at investere i et sæsonkort. Der venter timevis af sjov for børn og voksne med et sæsonkort. Et sæsonkort til BonBon-Land gælder alle åbningsdage i 2016, undtagen Gul Søndag, der gælder alle søndage i sæson 2016.

Du kan vælge mellem 3 slags sæsonkort.

 

Køb sæsonkort til 2017 NU - og få resten af 2016 med!
 

BEMÆRK: Nedenstående fordele er gældende for sæson 2016

(Fordele gældende for 2017 bliver offentliggjort primo 2017)

Køb sæsonkort til 2017 og få  resten af 2016 med i prisen. Så kan du få endnu flere timers sjov og grin

Sådan får du dine 10 % rabat på ferie via NOVASOL og dansommer

Med Pink Plus får du 10 % rabat på ferier via NOVASOL og dansommer. Du skal blot skrive til post@bonbonland.dk for at få din rabatkode.

 

Rabatter på mad og drikke i parken

Som Pink Plus sæsonkortholder er der altid særlige tilbud på mad og drikke til dig i parken. Du skal blot fremvise dit sæsonkort ved bestilling, hvor det scannes. Tilbuddene er personlige, hvilket vil sige, at du kan gøre brug af hvert af tilbuddene én gang pr. åbningsdag. Se de aktuelle Pink Plus tilbud her.

 

Generelle betingelser for Blå Basis

Vær opmærksom på, at sæsonkortet skal registreres ved dit første besøg i BonBon-Land. Alle fordele til Blå Basis gælder i 2016. Du kan altid bytte dit Blå Basis sæsonkort til et Pink Plus sæsonkort, hvis du ønsker at få alle fordelene. Det koster 50 kr. Du kan bytte dit sæsonkort til Pink Plus næste gang du er i parken.

BEMÆRK: Eventuelle rabatter ved køb af Blå Basis kan ikke kombineres med andre former for rabatter.

 

Generelle betingelser for Pink Plus

Vær opmærksom på, at sæsonkortet fra BonBon-Land skal medbringes i original udgave til de øvrige forlystelsesparker, og at det først kan bruges hos de andre forlystelsesparker, efter at det er registreret ved dit første besøg i BonBon-Land. Ved køb af Pink Plus skal du have et helt nyt sæsonkort, der bliver udleveret ved ankomst til vores entré i BonBon-Land. Alle fordele til Pink Plus gælder i 2016.

BEMÆRK: Eventuelle rabatter ved køb af Pink Plus kan ikke kombineres med andre former for rabatter.

 

Mistet eller glemt sæsonkort:

Hvis du mister dit sæsonkort, koster det 50 kr. at få et nyt. Skulle du glemme dit sæsonkort, ved besøg i BonBon-Land, koster det 40 kr.

 

Køb sæsonkort til BonBon-Land

 

Billetter

 

Køb billetter billigst online til BonBon-Land

 

Køb sæsonkort og få masser af fordele i BonBon-Land

Nyhedsbrev

Få særlige tilbud og konkurrencer!

Tilmeld dig BonBon-Lands nyhedsbrev og følg med i alt nyt fra forlystelsesparken

Se de spændende events for 2016

Se de spændende events for 2016