Forlystelser

You are here

 

Velkommen til forlystelsesparken BonBon-Land! Her kan du se alle vores super sjove forlystelser. Vi har alle slags forlystelser: Vilde forlystelser, forlystelser med vand, forlystelser i luften, forlystelser der drejer rundt, forlystelser der kører på hovedet, sjove forlystelser til de helt små og forlystelser til resten af familien. Så der er masser af oplevelser, forlystelser og sjov til alle i vente, når I besøger BonBon-Land.

De mindste børn kan f.eks. glæde sig til at prøve forlysteler som fx Viktor Vandorm, Sprutten og Ormen, og vovehalsene, der leder efter de helt vilde forlystelser, kan gå ombord i Svend Svingarm, Vildsvinet og Hankatten.

Er du til vandplaskeri, så glæd dig til Pelle Piratsprøjt, der har åbent, når temperaturen er over 18 grader, i perioden fra 10. juni - 28. august 2016.

Her kan du se driftstatus på alle vores forlystelser.

Glæd dig til timevis af sjov og masser af underholdning i BonBon-Land. Vi ses!

Bemærk åbningstider:

Alle forlystelser (pånær Måneland, Fantasy Expressen og Pelle Piratsprøjt) lukker en time før parken lukker. Fantasy Expressen og Måneland har åbent fra kl. 14 og ekstraordinært, hvis det regner. 

Pelle Piratsprøjt har dagligt åbent kl. 13.00-18.00 (når parken lukker kl. 19.00). De øvrige dage er Pelle Piratsprøjt åben kl. 12.00-16.00. Dette gælder i perioden 14. juni - 14. august, når temperaturen er over 18 grader.

Se priserKøb billetter
Hvilke forlystelser må du prøve i BonBon-Land?

 

Ekstreme
Vild
Fart på
Rolig