Hallohviin i efterårsferien

Hallohviin i efterårsferien

Glæd dig til spændende oplevelser i efterårsferien, når BonBon-Land fejrer Hallohviin. Vi holder Hallohviin-åbent fra den 10.-18. oktober + 24. og 31. oktober 2015.

(uhhh)hygge i BonBon-Land

Få masser af hyggelige og uhyggelige oplevelser i et forhekset BonBon-Land fra den 10.-18. oktober + 24. og 31. oktober 2015. Oplev forskellige Hallohviin-områder, hvor der vil være noget for børn i alle aldre.

Der vil som altid være fri adgang til alle kørende forlystelser, konkurrencer og events med kendte børneværter fra TV.

 

Hemmeligheder og gys i de 2 labyrinter

Gå på opdagelse i ”Junglens 8 hemmeligheder”, hvor du sammen med dine børn, kan få en oplevelse af den sjove og lidt uhyggelige slags. Gå til Jungle restauranten og følg de lilla fodspor.

Eller du kan gå over til ”Viggos gyserfest” – hvis du altså tør. Den vil være til de lidt større børn. I labyrinten kan du måske møde et spøgelse, og der vil være røg, musik, laserlys og andre gyselige ting. Gå til Cobratårnet og følg de sorte fodspor.

Heksens græskarværksted

Vi får også besøg af en heks her til Hallohviin. Hun hedder Bibi og vil sidde i sit værksted hver dag i efterårsferien. Her vil hun hjælpe børn (og voksne) med gode ideer til udskæring af græskar, du kan tage med hjem.

Græskar kan købes for 25 kr. Følg Viggos sorte fodspor fra Cobratårnet og du vil komme til heksens værksted.

 

Hallohviin kaffebar

Kig forbi vores kaffebar, der ligger ved siden af Græskarværkstedet og Viggos gyserfest. Her kan du købe saltmandler, brændte mandler, æbleskiver, kaffe, kakao, candy floss og popcorn.

 

Maskotter i parken

Mød de to maskotter "Djævlen" og "Spøgelset" hver dag kl. 10.00-10.45 ved entréen og 16.30-17.00 foran Paradis.

Topunderholdning med kendte tv-værter

Lørdag den 10. oktober kan dine børn lære dans af selveste Ramasjang-vært Sofie Østergaard og lørdag den 17. oktober har vi et super underholdende show med Jeppe og Marie, som er kendt fra DR og TV 2 (bl.a. Lille Nørd og Morgen Bavian).

 

Mød 30 trolde i parken

BonBon-Land byder på trolde, edderkopper og masser af sjove (og måske uhyggelige) aktiviteter for dine børn. Se det store troldeoptog gå gennem parken torsdag 15. oktober. De begynder ved vores Servicecenter kl. 14 og ender nede ved Viggos gyserfest cirka kl. 14.30, hvorefter du kan få taget et billede med en trold – hvis du har lyst.

 

Køb billet med det samme

Se de nye åbningstider HER. Og få din Hallohviin-billet online HER  

Giv dine børn en helt unik oplevelse, når BonBon-Land byder på Hallohviin.

 

Følg os her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode tilbud fra forlystelsesparken BonBon-Land