Hjerteløb

You are here

Løb eller gå for en hjertesag igennem BonBon-Land.

 

Løbeskoene på & lattermusklerne frem

Det er Hjerteforeningens Børneklub – Hjertebarn – der arrangerer Hjerteløbet, og vi glæder os til at se, at også hjertesyge børn kan tåle at røre sig. Igen i år går Hjerteforeningens Hjerteløb igennem forlystelsesparken BonBon-Land, og vi håber, du vil løbe med.

Startskud
Løbet skydes i gang kl. 9.30 af spændende gæst. Men husk at komme i god tid, så I ikke går glip af underholdningen og opvarmningen. Pladsen åbner kl. 8.30.

Løb eller gå igennem BonBon-Land
Du kan frit vælge mellem 3 løbe-ruter – en rute på 8 km, 4 km og en rute på 1 km. Du kan også vælge gå-ruten på 1 km.

Præmier til børnene
Efter løbet er der forfriskninger til alle deltagerne og præmier til børnene i form af retro t-shirts og medaljer.

Det bliver en aktiv og festlig dag for hele familien, så saml bedstefar og bedstemor, far, mor, børn, naboer, skolekammerater og alle dine venner og kom med til Danmarks festligste hjerteløb.

Kom i BonBon-Land til særpris efter løbet
Din billet til hjerteløbet er samtidig en værdikupon. Ved aflevering af billetten skal du kun betale 99 kr. for at komme ind i BonBon-Land. I alt sparer du altså 50 kr. i forhold til den normale entrépris. Værdikuponen gælder kun ved denne dag.

Tag familien med
Når I er kommet godt igennem Hjerteløbet, er det oplagt at fortsætte den gode familiedag med at slå sig løs i BonBon-Land.

Med masser af forlystelser er der noget for alle, lige fra de rolige karuseller som for eksempel Ormen og Dragen til de totalt vilde forlystelser Svend Svingarm, Cobratårnet og Vildsvinet.

Vi glæder os til at se dig i løbetøj til årets Hjerteløb i BonBon-Land.

Køb billetter
Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev