Holme-Olstrup

You are here

Velkommen til BonBon-Land i Holme-Olstrup – lige uden for Næstved

Velkommen til mange forskellige forlystelser i BonBon-Land, hvor du kan finde masser af oplevelser til børn og voksne i alle aldre. Vores skønne sommerlandSjælland består af mere end 130.000 m2 grønne områder med forlystelser, isbarer, kaffehuse, restauranter og spisesteder godt fordelt overalt i forlystelsesparken

Vilde forlystelser og masser af sjov

Glæd dig til at prøve Svend Svingarm, Hankatten og Vildsvinet – og få de sjoveste sving- og rutsjeture, du kan forestille dig. Til de lidt mindre kan vi anbefale Henry Hundepruts rutsjebane og bæverrafting-banen, som er intet mindre end den længste i hele Norden. Vi har også noget til dem, der elsker at plaske og sprøjte med vand, nemlig Pelle Piratsprøjt, som er et kæmpestor vandområde på 550 m2.

Se priserKøb billetter

Tag en weekendtur med BonBon-Rejser

Hvorfor ikke få hele pakken med en weekendtur på hotel eller vandrehjem og fri adgang til alle BonBon-Lands forlystelser. BonBon-Rejser er BonBon-Lands eget rejsebureau, som samarbejder med hoteller og vandrehjem i nærheden af forlystelsesparken om at give dig og din familie de bedste priser på overnatning. Besøg BonBon-Rejser og se de mange gode tilbud.

BonBon-Rejser

Billetter

 

Køb billetter billigst online til BonBon-Land

 

Køb sæsonkort og få masser af fordele i BonBon-Land

Nyhedsbrev

Få særlige tilbud og konkurrencer!

Tilmeld dig BonBon-Lands nyhedsbrev og følg med i alt nyt fra forlystelsesparken

BonBon-Land åbner 29 april 2017

BonBon-Land åbner 29 april 2017