Priser

You are here

 

Pris i dag i BonBon-Land

 

Dagsprisen kan variere. Prisen du ser herunder, er gældende for i dag, hvis vi har åbent, eller for førstkommende åbningsdag. Priserne opdateres dagligt. Husk det er altid billigst at købe din billet i god tid.

Vil du se prisen på en specifik dag, så klik herunder på "Køb billetter". Vil du se hvilke dage parken er åben, så se HER.
 

 

Altid billigst online

Køb i god tid - det betaler sig!
Du kan købe billetter til BonBon-Land online fra 149,- kr. pr. person, hvis du planlægger dit besøg minimum 4 dage i forvejen. Køber du på dagen eller dagen før, bliver det derfor lidt dyrere.

Har du købt til en fast dato og bliver forhindret, så kan du alligevel bruge billetten i løbet af sæsonen. Du skal blot medbringe billetten og købe en tillægsbillet på kr. 20,- i vores entré.

Vejr-billet
Køb billet til en fastsat dag og få vejrgarantiHvis du køber en billet til en fastsat dag bliver din billet GRATIS opgraderet til vores vejrbillet. Derved får du muligheden for at bruge din billet på en anden åbningsdag 7 dage fra den først valgte dato hvis ikke vejret er som du håbede på. Billetten kan kun bruges én gang i løbet af de 7 dage.

Den dato der er påtrykt din kvittering er den sidste gyldighedsdato. Billetter købt med en rabatkode kan ikke opgraderes til en vejr-billet.  

Bemærk: En online-billet giver ikke nødvendigvis hurtigere adgang til parken. Vær også opmærksom på, at online-billetter ikke kan refunderes.

Parkering koster kr. 40,-. Har du købt et sæsonkort til BonBon-Land er parkering gratis.

2.-dagsbillet
Med en 2.-dagsbillet har du mulighed for at komme i BonBon-Land for 0 kr. på næste åbningsdag. Billetten udleveres i entréen, og skal ALTID stemples og udfyldes inden du forlader parken.

Særlige kampagner
Igennem vores samarbejdspartnere har vi særlige kampagner, hvor vores fælles kunder kan få rabatkuponer til billetter i BonBon-Land. Vi udregner altid prisen på disse rabatkuponer ved at tage udgangspunkt i vores entrépris på den pågældende dag - og trækker så rabatten fra entréprisen. Der gives ingen rabat på i forvejen nedsatte priser som f.eks. internetbilletter og seniorbilletter. Rabatterne kan ikke kombineres. Husk altid at tjekke om din rabat er fratrukket inden du betaler, da rabatten herefter ikke kan refunderes. 

Vi glæder os til at se dig.

Køb billetter
Vi åbner igen den 29. april kl. 10

Nyhedsbrev