Junglerestauranten

You are here

Har I lyst til at tage for jer af en stor og vild buffet med lune retter og lækker salatbar, så er Junglerestauranten lige noget for jer. Junglerestauranten åbner 11. juni og har åbent dagligt fra 25. juni i højsæsonen.
 

BEMÆRK:

Junglerestauranten siger tak for en dejlig sommer. Vi ses igen til Hallohviin i efterårsferien, hvor restauranten igen har åbent.

Lige over for forlystelsen Cobra-Tårnet og lige uden for Cowboybyen ligger vores hyggelige Junglerestaurant – som selvfølgelig er fyldt med junglestemning. Her kan du og din familie og dine venner nyde en pause mellem forlystelserne, mens I tager for jer af den store buffet. En herlig oplevelse for børn og voksne.

Buffetten består af et stort udvalg af lækre retter, som kokken bestemmer fra dag til dag, men vi kan love dig, at der noget for enhver smag – også din. Du kan vælge mellem flere lune retter og en stor, lækker salatbar med forskellige dressinger. Du kan spise alt det, du har lyst til, så der er helt sikkert ingen, der forlader restauranten på tomme maver. Velbekomme!

 

Smiley Kontrol rapport

Spisemuligheder
Buffet
Buffet
Øl
Øl
Betalingsform:
Betaling kontant eller kort
Prisklasse:
100-150 Dkk
Faciliteter:
Adgang for handicappede
Adgang for handicappede
Høj babystol
Høje baby stole
Udendørs terrasse
Udendørs terasse