Skoleudflugt til BonBon-Land

You are here

– se frem til en biiiip skæg dag i BonBon-Lands forlystelser!

BonBon-Land har et super godt tilbud til skoler og institutioner, der enten trænger til lidt ekstra sjov og hygge i hverdagen, eller som har lyst til at kombinere læring og leg.

Hvis I er min. 10 personer, kan I købe entrébilletter til kun 119,- pr. person – denne pris er gældende for både elever og lærere, børn og pædagoger. Tilbuddet er gældende på alle åbningsdage i perioden 22. april – 24. juni 2016 samt fra 8. august – 29. oktober 2016. Se hvilke dage vi har åbent i vores åbningskalender HER. HUSK vi har åbnet hele efterårsferien (uge 42).

Book jeres besøg direkte her! Vær opmærksom på, at hvis I vil benytte jer af dette tilbud, SKAL I melde jeres besøg senest 3 hverdage før ankomst, via nedenstående blanket. 

OBS! Der udleveres ikke 2. dags billetter til skoler og institutioner. Endvidere er det kun muligt at betale med EAN-nummer via bestilling via formularen på denne side. Det er IKKE muligt at betale med EAN-nummer i parken uden forgående bestilling. 

 

Flyt undervisningen til BonBon-Land
I 2012 fik BonBon-Land udviklet et og sjovt nyt undervisningsmateriale, der især henvender sig til fagene Natur/Teknik, Matematik og Fysik. På den måde kan I kombinere undervisning og leg. Der er lavet opgavesæt til to grupper: 4.-6. klasse og 7.-9. klasse.

Undervisningsmaterialet er lavet i samarbejde med Ulrik Lundby Hansen, som selv er gammel folkeskolelærer og samtidig har stor erfaring med at udvikle lærerige opgaver til forskellige klassetrin. Eleverne i de to aldersgrupper kan derfor på hvert deres niveau udføre forsøg og målinger i forlystelserne. Opgaverne kan I efterfølgende tage med tilbage til klasselokalerne og efterbehandle. Opgaverne er garanteret at leve op til Fælles Mål for folkeskolen!

Nemt & Gratis
Du kan nemt og gratis downloade, printe og kopiere undervisningsmaterialet lige her:

7.-9. klasse Dataindsamlingsark 
7.-9. klasse Opgaveark 
7.-9. klasse Lærervejledning 

Materialet hentes i pdf-format og kræver derfor, at du har Acrobat Reader installeret på computeren. Hent Adobe Reader her

Om skolen
1. kontaktperson på dagen for besøget
2. kontaktperson på dagen for besøget
Om besøget
Andet
Køb billetter
Vi åbner igen den 29. april kl. 10

Nyhedsbrev

Billetter

 

Køb billetter billigst online til BonBon-Land

 

Køb sæsonkort og få masser af fordele i BonBon-Land